Featured

HOW TO DECORATE HOLIDAY PRESENTS

 (English below)
DHURATAT  FESTIVE SJELLIN FESTËN NË SHTËPI
Erdhi koha më e bukur e vitit!Zbukurimet e festave janë gjithë andej!
Nëse ju gëzoheni dhuratave të fundvitit tani është momenti i fundit që ti pregadisni ato.Do të doja të ndaja me ju disa sugjerime dhe ide se si ti bëni ato të duken sa më festive.

Në pamundësinë për të shpenzuar shumë këto ide do të iu ndihmojnë dhe frymëzojnë të përdorni kreativitetin tuaj për të bërë dhuratat sa më unike dhe të vecanta për personat më të shtrenjtë në jetën tuaj!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The most beautiful time of the year is here!Festive spirit and lights are all around us!
If you enjoy giving presents now is the last moment to prepare them.I would like to share with you some suggestions and ideas ho to decorate them to look more festive.

If you don't want to spend much these ideas will help and inspire you to use your creativity to make the presents more unique for the special persons in tour life.
Të gjitha dhuratat janë të dekoruara nga duart e arta të mamit! Na gëzuan pa masë prandaj dhe doja ti ndaja me ju. Uroj që këto ide t'iu kenë nxitur të jeni sa më kreativ!

Nuk është me rëndësi sa shumë dhurojmë,por me sa dashuri dhurojmë!!!
Urime festat!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
All the presents are decorated from my talented mommy !We were sooo happy and surprised, therefor I would like to share them with you. In hope that these ideas will help you to be more creative!

Is not how much we give, but how much love we put into giving!
Happy New Year! 

Comments

Popular Posts