Skip to main content

Featured

SI TË BËSH KAPËSE FLOKËSH POM-POM

Aksesorët,bluzat dhe cantat me detaje Pom-Pom janë një nga trendet më të pëlqyera të stinës së dimrit.Trendi Pom-Pom mund të shfaqet në ngjyra të ndryshme.Pom-Pom aksesorë krijojnë një pamje të larmishme dhe të ngrohtë për sezonin dimëror. Pjesa më e bukur e kësaj është se mund ti bëni vetë në shtëpi pa nevojë të ndonjë materiali special.

Ja disa foto më poshtë ,jua tregoj metodën time shumë të thjeshtë dhe praktike nëse ke nevojë të bësh Pom-Pom të vegjël!!

Funksionon shumë mirë!

Mua më duhhej të zbukuroj kapëse flokësh-dhurata për princezat e vogla!

Materialet dhe mjetet:
Fije në ngjyra të ndryshme
Gërshërë
Pirun
Kapëse flokësh
-----------------------------------------------------------------------------------------
Pom Pom aksesories,shirts,handbags,skarfs are totally hit this winter!They can be made in a different colors.Pom Pom details are creating a winter and colorfull cozy look to our clothes and aksesories.And the best part is that you can do them by your self with no special tools req…

BABY FOOD JAR - SPRING PARTY FAVORS

I was thrilled to organize a Ladies Spring Brunch for some of my favorite cousins and friends.First and foremost ,the beautiful thing at this gathering were all the smiles!
 Hosting the ladies for a leisure brunch is such a special way to share time with your cousins and friends and it was a joyful gathering! 

As a "Thanks for stopping by" gifts I  prepared DIY baby food jars.
I always love being crafty so this is the perfect idea to help save money and be unique.I had a lot of baby food jars left over so I decided to use them.


 HOW TO MAKE SPRING BABY JAR FAVORS 

1.Remove the labels and clean out the baby food jars.Let them completely dry.
2.Take off every baby jar lid and spread them out facing down over a sheet.
3.I'v chosen metallic gold spray color.
4.Pink ribbon (or different color)
5.Twine or other type of stiff yarn
6.Put inside  Pack of pocket tissues or another mini travel kit
7. The Lips crayon didn't fit at the jar so I tied up with twine.


Comments

  1. Cute idea for a party favor! Thanks for sharing them with SYC. I'm sure it's not intentional, but I'm not seeing a link back to the party. Sorry, I would follow you, but for about 6 months now Google won't let me. Every time I try it says, "oops", error! Crazy!
    hugs,
    Jann

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts